Drahí priatelia, napíšte nám váš úmysel a prosbu o modlitbu. V dnešný deň ju prednesieme Bohu počas našej spoločnej večernej modlitby a budeme na vás osobitne pamätať. 

Sestry CJ

Prosba o modlitbu

Chvála Kristu !

Romana | 24.11.2015

Milé sestřičky , velmi prosím o modlitbu za mého manžela , který je pod vlivem alkoholu a cigaret,prosím o modlitbu za celou naši rodinu,neboť manžel psychicky týrá všechny doma.Děkuji a upřímné Pán Bůh zaplať Vám všem.

Re:Chvála Kristu !

s. Agnesa | 24.11.2015

Milá Romana, spolu s Vami vkladáme do modlitby situáciu vo Vašej rodine, aby Pán Ježiš, ktorý rozlámal všetky okovy, ktoré ťažia ľudské životy, daroval Vášmu manželovi svoju milosť a priviedol ho bližšie k sebe. Modlime sa aj za Vás a ostatných Vašich drahých o pokoj srdca, silu a lásku v týchto ťažkostiach.

Pochválený buď Pán Ježiš Kristus!

Alena | 24.11.2015

Drahé sestričky, prosím Vás o modlitby za moje deti, zvlášť dcéru, kt. čakajú zajtra dôležité skúšky. Tiež proste spolu so mnou nášho Pána za milosť Božiu a zdravie v celej našej rodine a za mamku, ktorá ide na operácie. Zvlášť prosím o modlitbu za ľudí, ktorých manželstvo je platné už len pred Bohom, sú rozvedení. Nech aj Vás požehnanie milujúceho Boha sprevádza každý deň. Pán Boh zaplať!

Re:Pochválený buď Pán Ježiš Kristus!

s. Agnesa | 24.11.2015

Milá Alena, spolu s Vami predkladáme Bohu modlitby za Vaše deti, najmä za zajtrajšie dôležité skúšky Vašej dcéry, za celú rodinu, za dobrý priebeh operácie Vašej mamky a tiež za všetkých, ktorých spomínate a ktorí Vám ležia na srdci. Zároveň ďakujeme za Vaše modlitby za nás, sestry CJ.

prosba za moju dceru

Anna | 23.11.2015

Vrúcne prosím skrze Vaše prosby o modlitby a Božiu pomoc pre moju dcéru Janka,ktorá začiatkom decembra čakajú prvé bábetko,má problémy teraz prišla z nemocnice domov má vysoký krvný tlak,a k tomu dost rozsiahlu psoriazu,abysa babetko narodilo v poriadku a z Božou pomocou porodila bez komplikácii.Pán Boh zaplat za vaše modlitby . Dakujem

Re:prosba za moju dceru

sr. Júlia | 23.11.2015

Milá Anna,
každý nový život je Boží dar. Modlím sa dnes za Vašu dcéru Janku a jej bábätko, aby ste sa mohli radovať z obdarovania Pánom. Zvlášť prosím o ochranu našu nebeskú Matku Máriu pre nastávajúci čas pôrodu.

prosby

Mária | 23.11.2015

Milé sestričky, prosím Vás, modlite sa spolu so mnou za tieto úmysly..(- ja už občas nevládzem...):
- o milosť urobenia štátnice, ktorú mám o týždeň
- za Juraja, ktorý stratil vieru v Boha, stal sa chladným...- nech pocíti Božie dotyky
- za mojich rodičov a sestru, nech im dá Pán Boh veľa milostí
- za nájdenie pracovného miesta pre mňa tam, kde mám byť a zároveň za môjho budúceho manžela

Srdečná vďaka! :)

Re:prosby

sr. Júlia | 23.11.2015

Milá Mária, všetky tieto Vaše úmysly zahŕňam dnes do svojich modlitieb. Niekedy sa nám zdá, sa musíme modliť na veľa úmyslov a toľko toho máme... Ale stačí nám milovať Boha a On vo svojej láske a dobrote udelí svoju milosť a požehnanie všetkým, za ktorých sa chceme modliť.

Prosba.

Mária | 22.11.2015

Drahé sestričky prosím Vás o modlitbu za moje uzdravenie za pokoj ,porozumenie v rodine a neprajníkov .Srdečne Pán Boh zaplať.

Re:Prosba.

sr. Júlia | 23.11.2015

Milá Mária,
Vašu prosbu o modlitbu predkladám dnes pred Pána a prosím o jej vyslyšanie. Nech dobrý Pán Vás požehnáva, ochraňuje a daruje svoj pokoj.

prosba o modlitby

mama | 22.11.2015

drahé sestričky, vrúcne prosím o modlitby za synov, za dar živej viery pre nich, aby neodmietali to, čo som sa do nich snažila vkladať, bojím sa o nich, kde ich povedie ich zmýšľanie, prosím o vyprosenie darov Ducha svätého pre nich, aby pochopili..., za ich zdravie a ochranu od zlého, za dobré kresťanské partnerky a dobrých kamarátov, takých, ktorí ich povedú bližšie ku Kristovi, Pán Boh zaplať a ďakujem

modlitba

bohuznama | 21.11.2015

Prosba o zivotneho partnera a pozehnanie

Re:modlitba

Sr. Terézia | 21.11.2015

Milá slečna, práve dnes sme mali v našej kaplnke svatú omšu na úmysel za rehoľné povolania. Povolanie do manželstva je sviatosť. Budem sa dnes a aj do budúcna modliť za Vás, aby ste poznala toho pravého ženícha. Máte len jeden život, ktorý je neopakovateľný. Správne sa rozhodnúŤ je veľká múdrosť. Nech Duch svatý, ktorý je Láska, Vás vedie k pravej láske. Na večnosti bude len Láska.Naša zakladateľka Mary Ward sa 7 rokov modlila a postila- jedla len 1 x za deň, aby poznala voľu Božiu. Budem ju prosiť ,aby sa za Vás prihovorila u nášho Pána, ktorý Vás nesmierne miluje a chce vaše šťastie.

modlitba

bohuznama | 21.11.2015

Prosba o uzdravenie mojho brata caka ho operacia srdca

Re:modlitba

Sr. Terezia | 21.11.2015

Budeme prosiť, aby Duch svatý viedol lekárov pri operácií na príhovor našej ctihodnej zakladateľky Mary Ward, ktorá za svojho života dokázala niekoľko hodin presedieť pri ložku chorého biskupa a Boh ho uzdravil. Spojte sa v modlitbách s nami.

<< 1337 | 1338 | 1339 | 1340 | 1341 >>

Pridať nový príspevok